Snelle, eenvoudige en veilige betalingen

Wat is contactloze betaling?

De contactloze betaling is een eenvoudige, snelle en veilige manier om aankopen te doen in winkels. Om deze betaalmethode te gebruiken, presenteert de klant simpelweg zijn contactloze kaart (of verbonden toestel) voor de betaalterminal en de betaling is voltooid. Ook voor kleine transacties is de contactloze betaling ideaal. Voor aankopen onder de 25 euro is het namelijk niet nodig om een pincode in te voeren, wat u tijd bespaart en waardoor u zich kan concentreren op uw klantrelatie tijdens het moment van de betaling.

Vereenvoudig de betaling en vergroot uw verkoop

Dankzij de contactloze betaling zijn betalingen aan de kassa sneller voor kleine bedragen. Er is namelijk enkel een pincode nodig wanneer het bedrag groter is dan €25. Dit bespaart tijd aan de kassa en zorgt voor een eenvoudige en praktische ervaring voor uw klant. Bovendien helpt contactloze betaling u de klantloyaliteit te verhogen, waardoor u meer omzet kunt realiseren en extra cross-sellingmogelijkheden kunt creëren.

Verbeterde betaalveiligheid op het verkooppunt
De transacties verlopen via hetzelfde beveiligde netwerk dat jaarlijks miljarden transacties verwerkt met de Mastercard met magnetische strip of chipkaart.

Groter transactievolume
Met actieve, contactloze Mastercard accounts worden per account gemiddeld hogere bedragen uitgegeven dan met actieve, niet-contactloze accounts.

Minder uitgaven voor cashverhandelingen en verhoogde zakenefficiëntie
Mastercard contactloos verlaagt de kans op foutief beheer en vermindert de verhandelings- en vervoerkosten van cash geld.

Extra gebruiksgemak
Geen kaarthouderverificatie vereist voor transacties onder €25 en niet noodzakelijk een betalingskwitantie : contactloos betalen is een échte "tap & go" ervaring.

Hoe Mastercard contactloos aanvaarden?

Wilt u deze eenvoudige, snelle en veilige betaalmethode aanbieden? Eenvoudiger kan het niet! Contacteer simpelweg uw bank of de aanbieder van uw betaalterminal.