Onze business kaarten

Mastercard® kaarten, nuttig voor uw beroepskosten

Ontdek de Mastercard-oplossingen om uw verplaatsingskosten, zakendiners of beroepsuitrusting online aan te kopen. Ons aanbod aan kaarten voor ondernemingen dekt de behoeften van zowel kmo’s als van grote internationale groepen. Aan u de keuze welke Mastercard Business-kaart het best bij u past.

Onze gegevensbeheer-tools maken de rapportage van uw beroepskosten efficiënter. Neem contact op met uw bank of de uitgever van uw Mastercard-kaart. Zij zullen u meer advies geven.

Mastercard® Prepaid Card

Met de Mastercard Business Prepaid kaart kunt u geld voorschieten voor de uitgaven van uw werknemers in verband met reizen of leveringen. Het kan worden aangepast aan uw behoeften, en kan zelfs worden uitgegeven als een extra kaart voor uw medewerkers.

Mastercard Business®

De Mastercard Business card is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van zelfstandigen en werknemers van kleine en middelgrote ondernemingen en is een handig dagelijks managementinstrument.

Mastercard Corporate®

Mastercard Corporate is een internationale betaal- en geldopnamekaart op instapniveau voor middelgrote en grote bedrijven. Het is een handig instrument om de bedrijfskosten te rationaliseren. Het biedt bedrijven de controle, analyse en rationalisatie van alle uitgaven voor personeelskaarten.

Mastercard® biedt talloze oplossingen voor een veilige en gemakkelijke manier van betalen voor uw onderneming

Neem contact op met uw bank voor meer informatie over kaarten
voor grote ondernemingen en multinationals