De veiligheid van Mastercard

Of u nu online, in de winkel, met de kaart of de smartphone betaalt, Mastercard biedt u veiligheid en bescherming

Wij hebben uitgekiende hulpmiddelen die bij iedere stap in het koopproces op fraude controleert en deze opspoort en bestrijdt, zelfs nog voordat u uw aankoop doet. Onze deskundigen werken continu aan de ontwikkeling en verfijning van onze technologie om oplichters voor te zijn. Mastercard identificeert uw smartphone als van u, zodat niemand anders met behulp van uw mobiele gegevens inkopen kan doen.

 

Onze geavanceerde technologie tot uw dienst bij steeds veiligere aankopen

Met contactloos betalen, betaalt u met een handgebaar en beschermt u uw pincode van nieuwsgierige ogen.

Meer weten

Geniet van een makkelijke en veiligere winkelervaring met Mastercard® Identity CheckTM

Meer weten

Nulfranchisebescherming

Als uw Maestro kaart of Mastercard frauduleus wordt gebruikt, bent u 100% beschermd en hoeft u geen enkele franchise te betalen.

Meer weten

Kaart verloren of gestolen?

Maak u geen zorgen, wij zijn er om u te helpen. Ontdek onze hulpdiensten en welke stappen u moet volgen.

Meer weten

Onze tips bij online shoppen

Ontdek al onze tips om veilig aankopen te doen op het internet.

Meer weten

Hoe kan u zichzelf beschermen?

Wees alert

Niemand zou contact met u moeten opnemen voor persoonlijke informatie over uw rekening of uw kaart. Als dit zich zou voordoen, hang onmiddellijk op of verwijder zonder uitstel de e-mail die u ontving en breng uw bank of kaartuitgever op de hoogte van iedere verdachte activiteit.

Controleer uw uittreksels

We moedigen u aan om uw rekeningen op te volgen en uw uittreksels regelmatig te controleren om eventuele frauduleuze transacties op te sporen. Als dat het geval is, neem dan onmiddellijk contact op met uw bank of uw kaartuitgever.

Blijf op de hoogte

Er zijn verschillende dingen die u kunt doen om fraude te voorkomen. Klik bijvoorbeeld niet op links die u niet herkent, leer hoe u veilige wachtwoorden aanmaakt en vernietig oude uittreksels of documenten met uw persoonlijke informatie zodat men deze niet kan lezen of terugvinden.