Nuttige nummers

We zijn er voor u

Als franchisegever, geeft Mastercard vergunningen aan banken en andere kaartuitgevers, waardoor ze de toestemming hebben om Mastercard® en Maestro®-kaarten uit te geven. Zij beschikken over het algemeen over hun eigen spoedlijnen (in geval van verlies of diefstal) die 24 uur per dag bereikbaar zijn. Ons advies: sla de nummers op in uw gsm, zodat u ze altijd bij de hand heeft. In België moet u naar Card Stop bellen: 070 344 344

Mastercard heeft bovendien een wereldwijde algemene dienst opgericht, die van overal ter wereld bereikbaar is, voor alle noodgevallen met betrekking tot Mastercard of Maestro. Deze dienst brengt u in contact met een bediende die 24 uur per dag en alle dagen van het jaar, in de mate van het mogelijke uw taal of ten minste Engels spreekt en die u kan helpen bij:

  • Verloren of gestolen kaarten
  • Vervangkaarten in geval van nood
  • Levering van cash in geval van nood
  • Het lokaliseren van geldautomaten die Mastercard, Maestro en Cirrus aanvaarden

In de Verenigde Staten

In geval van nood in de Verenigde Staten, neem contact op met: +1-800-Mastercard
(+1-800-627-8372). Houd er rekening mee dat er extra kosten kunnen worden aangerekend als u belt met een gsm of vaste telefoon.

Buiten de Verenigde Staten

Buiten de Verenigde Staten kunnen kaarthouders in geval van nood naar volgend nummer in de Verenigde Staten bellen: 1-636-722-7111. Houd er rekening mee dat er extra kosten kunnen worden aangerekend, zelfs bij Collect Call, als u belt met gsm of vaste telefoon.

Ons advies:

Noteer de nummers van de nooddiensten en uw kaartnummer als u reist. Met deze voorzorgsmaatregelen kunt u indien nodig via de hotline uw kaart blokkeren.