De veiligheid van Mastercard

Of u nu online, in de winkel, met de kaart of de smartphone betaalt, Mastercard biedt u veiligheid en bescherming

Wij hebben uitgekiende hulpmiddelen die bij iedere stap in het koopproces op fraude controleert en deze opspoort en bestrijdt, zelfs nog voordat u uw aankoop doet. Onze deskundigen werken continu aan de ontwikkeling en verfijning van onze technologie om oplichters voor te zijn. Mastercard identificeert uw smartphone als van u, zodat niemand anders met behulp van uw mobiele gegevens inkopen kan doen.

Nulfranchisebescherming

U zal niet aansprakelijk gesteld worden door uw bank of kaartuitgever voor een aankoop die u niet uitvoerde, et u zal geen franchise moeten betalen.

Tips voor aankopen via internet

Wat moet u doen bij verlies of diefstal van uw kaart?

Click to play video

Een aangenaam gevoel van vertrouwen is onbetaalbaar

Hoe kan u zichzelf beschermen?

Wees alert

Niemand zou contact met u moeten opnemen voor persoonlijke informatie over uw rekening of uw kaart. Als dit zich zou voordoen, hang onmiddellijk op of verwijder zonder uitstel de e-mail die u ontving en breng uw bank of kaartuitgever op de hoogte van iedere verdachte activiteit.

Controleer uw uittreksels

We moedigen u aan om uw rekeningen op te volgen en uw uittreksels regelmatig te controleren om eventuele frauduleuze transacties op te sporen. Als dat het geval is, neem dan onmiddellijk contact op met uw bank of uw kaartuitgever.

Blijf op de hoogte

Er zijn verschillende dingen die u kunt doen om fraude te voorkomen. Klik bijvoorbeeld niet op links die u niet herkent, leer hoe u veilige wachtwoorden aanmaakt en vernietig oude uittreksels of documenten met uw persoonlijke informatie zodat men deze niet kan lezen of terugvinden.