Mastercard® Prepaid

Voor wie zijn budget wil beheersen

Zin om met kredietkaart te betalen, maar om altijd uw budget onder controle te houden? Dan zit u goed met een Mastercard Prepaid. De Mastercard Prepaid is inderdaad een kaart waarmee u niet meer kunt uitgeven dan hetgeen u vooraf op uw kaart stortte.

U kunt met Mastercard Prepaid overal ter wereld waar de Mastercard kaarten aanvaard worden betalen, dit wil zeggen zowel in winkels als op het internet, bij postorderaankopen, in totaal in ongeveer 36 miljoen* verkooppunten.

Ook voor jongeren is de Mastercard Prepaid een ideaal betaalmiddel. Ze leren in alle veiligheid gebruikmaken van betaalkaarten. De Mastercard Prepaid is de moderne vervanger van zakgeld, want u als ouder bepaalt hoeveel u op de kaart stort. Op reis blijkt het een van de meest praktische betaalmiddelen te zijn.

Ook voor uw aankopen op het internet is de Mastercard Prepaid ideaal, want ze biedt u een gevoel van veiligheid tegen eventuele fraude.

Ons advies:

Vraag bij de bank van uw keuze advies over de exacte voorwaarden en dienstverleningen van de voorgestelde Mastercard kaarten.

Voordelen

  • Praktisch als vervanger van zakgeld of reisbudget
  • In het dagelijks leven, voor de vakantie of als cadeaubon
  • Beveiligde aankopen, ook online
  • Volledige controle over de uitgaven
  • Oplaadbaar, veelal per overschrijving of storting via uw bankrekening

 

Onze kaartuitgevers

Er wordt geen enkele kaart uitgegeven door Mastercard zelf. Als u een Mastercard kaart wenst, kunt u zich richten tot uw bank of tot een van de onderstaande uitgevers.

Hier vindt u de algemene lijst van Mastercard-kaartuitgevers in België.

Of u nu online, in de winkel, met de kaart of de smartphone betaalt, Mastercard biedt u veiligheid en bescherming