Mastercard World

Voor wie graag onvergetelijke ervarigen wilt beleven

Maak van elke dag onvergetelijke momenten, met exclusieve toegang tot waardevolle ervaringen om te delen en aanbiedingen die tijd en geld zullen vrijmaken. Of u nu een frequente reiziger bent of de voorkeur geeft aan de luxe die thuis beschikbaar is, World is voor u.

World is ontworpen met het oog op flexibiliteit en is ontwikkeld om uw dagelijkse uitgavenbehoeften te ondersteunen en te verbeteren door het leveren van een gegarandeerd niveau van aantrekkelijke functies, waaronder gespecialiseerde reisvoordelen, persoonlijke veiligheidsvoorzieningen of andere waardevolle voordelen. Als u deze uitstekende voordelen combineert met een hoge koopkracht en een onovertroffen wereldwijde acceptatie, wordt World meer dan alleen maar een kaart. World is uw zekerheid dat u een kaart van wereldklasse hebt gekozen. Als u het beste verwacht, is het tijd voor een kaart die u meer dan alleen maar status geeft.

Onze kaartuitgevers

Er wordt geen enkele kaart uitgegeven door Mastercard zelf. Als u een Mastercard kaart wenst, kunt u zich richten tot uw bank of tot een van de onderstaande uitgevers.

Hier vindt u de algemene lijst van Mastercard-kaartuitgevers in België.

Of u nu online, in de winkel, met de kaart of de smartphone betaalt, Mastercard biedt u veiligheid en bescherming