Digital Wallets

Verbonden apparaten maken betalingstransacties steeds eenvoudiger.

Met de digitale betaalstrategie van Mastercard® blijft de keuze in uw handen. We bieden veel producten waarmee u overal ter wereld kunt betalen, vanaf elk apparaat. We ontwikkelen oplossingen die de betaling verder vereenvoudigen met mobiele oplossingen en beveiligde services zoals tokenization.

Om uw kaart te gebruiken voor al uw aankopen, heeft Mastercard de basis gelegd voor een betere beveiliging van betalingstransacties.

  • Veilig - Het Mastercard-netwerk biedt u een uiterst veilige betaalomgeving, zodat u de betalingsoplossingen van een van onze onderstaande partners met vertrouwen kunt gebruiken.
  • Eenvoudig - Laad uw Mastercard of Maestro kaart op basis van de partnerschappen met onderstaande betalingspartners en wees bereid om bij miljoenen verkopers over de hele wereld te betalen.

Om meer te weten te komen over de verschillende digitale betaalmethoden:

Apple Pay

Betalen met Apple Pay en je Mastercard of Maestro-kaart was nog nooit zo makkelijk, veilig en snel.

Google Pay

Google Pay verzamelt alles wat je nodig hebt aan de kassa en bewaart je betalingsgegevens in je Google-account totdat je klaar bent om te betalen. Daarnaast maakt Google Pay het gemakkelijk om je aankopen te volgen, spaarpunten in te wisselen en gepersonaliseerde suggesties te doen waarmee je tijd en geld kunt besparen.

Garmin Pay

Contactloos betalen met je Garmin smartwatch.

Fitbit Pay

Betaal in een vlotte polsbeweging met uw Fitbit horloge.