Garmin Pay™ en Maestro®

 

Wat is Garmin Pay?

Garmin Pay is een nieuwe functie op de smartwatches van Garmin waarmee je eenvoudig contactloos betaalt aan een betaalterminal in de winkel. Het enige wat je moet doen is je Maestro bankkaart registreren in de Garmin ConnectTM app. Zo maak je van je "plastieken" bankkaart een "digitale" bankkaart. Vanaf dan betaal je gemakkelijk met je smartwatch. Het gebruik van de app en de betaalfunctie is gratis.

Hoe werkt Garmin Pay?

De technologie die achter Garmin Pay zit is NFC (Near Field Communication). Deze technologie laat toe om informatie uit te wisselen tussen twee toestellen die zich op korte afstand (2 tot 3 cm) van elkaar bevinden. In het geval van Garmin Pay is dat enerzijds de smartwatch, anderzijds de betaalterminal.

Hoe activeer ik Garmin Pay op mijn smartwatch?

Eerst moet je je bankkaart aan je smartwatch koppelt in de Garmin ConnectTM App wat heel gemakkelijk is.. Daarna ben je onmiddlijk klaar om met Garmin Pay te betalen. Dit doe je door je smartwatch tegen een contactloze terminal te houden. Vooraleer je een betaling kunt uitvoeren, moet je de PIN van je Garmin smartwatch invoeren.

Er is geen aparte limiet voor betalingen met Garmin Pay. Elke betaling met Garmin Pay wordt bijgeteld bij de dag/weeklimiet van de kaart.

Waar kun je de Garmin Pay functie gebruiken?

Bijna overal waar je contactloos kunt betalen, kun je Garmin Pay gebruiken.

Is betalen met Garmin Pay veilig?

Garmin Pay gebruikt horlogespecifieke kaartnummers en transactiecodes bij elke aankoop die je doet. Je kaartnummer wordt niet op je toestel opgeslagen, maar op de Garmin servers of wordt aan de verkoper doorgegeven wanneer je betaalt. Zo betaal je altijd veilig.


Op welke smartwatches kun je Garmin Pay installeren?

Garmin Pay is enkel compatibel met bepaalde Garmin smartwatches. Hieronder vind je de lijst van modellen die compatibel zijn:
D2™ Delta S, D2 Delta, D2 Delta PX, fēnix® 5S Plus, fēnix 5 Plus, fēnix 5X Plus, Forerunner® 645, Forerunner 645 Music, vívoactive® 3, vívoactive 3 Music.

Meer weten of andere vragen?

Bezoek Garmin Pay !

Garmin Pay is een geregistreerd handelsmerk van Garmin Ltd.