Sponsoring

Respect, integriteit en prestaties zijn niet alleen belangrijk in sport en ontspanning, het zijn ook sleutelwoorden voor de ondernemingscultuur van Mastercard

Mastercard bevordert dankzij zijn samenwerking met exclusieve partners opwindende sportwedstrijden en spannende muziekevents, die vele fans en supporters naar zich toe halen en onvergetelijke momenten en herinneringen bezorgen.

Mastercard sponsort de UEFA Champions League en de PGA World Tour, de BRIT Awards en Grammy Awards® met passie, en is de officiële partner van Disneyland® Paris. De Mastercard kaarthouders kunnen daardoor van uitzonderlijke voordelen genieten.

Mastercard steunt de UEFA Champions League sinds 1994

De uitbundigheid van het voetbal brengt iedereen samen: man, vrouw, jong, oud. Als traditionele sponsor van de UEFA Champions League, zijn we er fier op om de belangrijkste competitie van de Unie van Europese voetbalbonden te steunen en om onze bijdrage te leveren aan de lievelingssport van vele Belgen.

U vindt actuele informatie of internationale wedstrijden op Facebook.

De officiële online winkel van UEFA biedt u officiële artikelen in dit kader aan.

Ontdek de magie van Disneyland® Paris met Mastercard

Laat u leiden door de magie en uw lievelingspersonages van Disney. Vijf themawerelden geïnspireerd op de klassieke verhalen en sprookjes van Disney in pretpark Disneyland® Paris, het koninkrijk der verbeelding. U kunt er ook een kijkje achter de schermen van de film- en televisiewereld nemen in het Walt Disney Studios Park. U bent er getuige van een adembenemend watervalspektakel, van hectische achtervolgingen of een vrije val in de vierde dimensie wanneer u de Tower of terror™ binnengaat.

Dankzij de officiële samenwerking met Disneyland Paris kunnen kaarthouders van Mastercard profiteren van reservatieaanbiedingen en exclusieve voordelen tijdens hun verblijf in Disneyland Paris. U vindt exclusieve Disney speelgoedjes, knuffels, kleding en geschenken zoals dvd’s, videospelletjes en nog veel meer in de online Disney winkel.

De BRIT Awards samen met Mastercard – een uitzonderlijk spektakel

De BRIT Awards is het meest prestigieuze awards event van de Engelse pop – en dus van de Europese pop. Ze zijn te vergelijken met de Amerikaanse Grammy Awards®.

De prijsuitreiking vindt plaats in Londen en weerspiegelt zowel de laatste muziektrends als muzikanten die dat jaar hun stempel hebben gedrukt. Ieder jaar in februari vieren sterren als Adele, Rihanna, Bruno Mars of Coldplay de belangrijkste nacht van de Britse muziekscène, de BRIT Awards. Sommige artiesten ontvingen al meerdere Awards.

U vindt de recentste informatie over het event van dit jaar en over de winnaars hier.

Een ”hole in one” – onbetaalbaar

Voor golf is een goede tactiek nodig, een goede lichamelijke conditie, techniek en zelfbeheersing, en natuurlijk spelers en toeschouwers.

Mastercard is de officiële kredietkaart en het betaalmiddel bij voorkeur van de European PGA Tour, de US PGA Tour en de PGA Champions Tour. Mastercard werd dankzij zijn betrokkenheid in de internationale toernooien PGA / LPGA een betrouwbare en langdurige partner van de golfwereld.